TASR, generácie spojme priestorom

TASR – most medzi generáciami

Poloha Bratislava, Slovensko
Status ukončený
Zadanie návrh interiéru, výroba a dodanie dekoračných prvkov
Oblasť kancelárske priestory
Klient Tlačová agentúra Slovenskej Republiky

Klientova idea bola vytvoriť koncept nových kancelárií, ktorý spojí pracovný priestor niekoľkých generácií.

Ako konzultanti sme sa priestoru začali venovať ešte v jeho hrubej stavbe. S developerom sme riešili rozmiestnenie jednotlivých kancelárií, podlahové povrchy, stropy a ich dizajn, svietidlá.

Následne sme prišli s konceptom dekoračných prvkov do každej redakcie. Domáca redakcia dostala imitáciu čičmanského domčeka, zahraničná praktickú korkovú mapu sveta na poznámky. Jednotlivé oddelenia sme oddeľovali farebnými polepmi sklenených stien. V priestore sme vytvorili piktogramovú a farebnú navigáciu spolu s vektorovým stvárnením známeho obrazu so slovenskými národovcami. Celý priestor dostal dizajnové drevené obklady, ktoré mu dodali ucelenosť.

Športová redakcia s tematickou stenou znázorňujúcou výrez z futbalového ihriska.



Hravá lego stena v redakcii portálu teraz.sk.